БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Лече - Парма 02.08.2020 | Прогноза

Домакин: 1.53 | Равен: 4.90 | Гост: 5.40

над 3.5 гола: 1.93 | под 3.5 гола: 1.84

 

За разлика от Дженоа, Лече показва истински характер в последните седмици и успя да остане в битката за оцеляване до самия край на първенството. Съперник е Парма, а победата за домакините е абсолютно задължителна. В миналия кръг вълците от юга победиха Удинезе като гост и така се възползваха от катастрофалното поражение на грифоните от Сасуоло и се върнаха в битката за спасение. Изоставането на Лече е само точка, като единствения шанс тимът да остане в Серия А е Верона да успее да вземе нещо от визитата си в Генуа. Иначе, желанието, мотивацията и хъсът в играта на Лече е огромен, като това си личи от няколко седмици насам. Първо дойде успехът с 3-1 над Бреша, а след това Лече заслужаваше да си тръгне поне с точка от визитата на Болоня, но за съжаление на тифозите бе записан неуспех и загуба с 3-2. Въпреки това, срещата в Удине върна вълците в играта и с оглед трагичната форма на Дженоа, спасението не изглежда толкова голям мираж.

Парма бе в трагична форма, но повъзвърна малко от самочувствието си, след като записа победи над Наполи и Бреша, но след това се сгромоляса и загуби от уникалните през този сезон Аталанта.  Днес дуковете не играят за нищо, но със сигурност ще се опитат да се противопоставят на своя съперник. Евентуален успех може да ги качи в горната половина на таблицата, което все пак е някакъв стимул за добро представяне. С малко повече постоянство в играта си и не толкова слаб завършек след рестартирането на Лигата, кръстоносците можеха да се включат в битката за евроквотите, въпреки че уникалното представяне на Милан и Рома едва ли щяха да дадат особено много шансове на останалите претенденти. Все пак, можем да броим сезона за успешен, като през следващата година със сигурност ще се търси надграждане.

Очаквам Лече да успее да вземе тази среща, а останалото да свърши тима на Верона в другата среща. Въпреки славната история и минало на състава от град Генуа, някак си южняците ми се струват по-мотивирани и желаещи спасението. Лече показа непримерим характер и заслужава да играе в най-високото ниво на италианския футбол и през следващата Кампания.

Вероятен стартов състав за Лече: Вигорито, Донати, Лусиони, Росетини, Калдерони, Петричоне, Дейола, Майер, Манкосу, Барак, Лападула

Вероятен стартов състав за Парма: Коломби, Галиоло, Алвес, Якопони, Дармиан, Куцка, Скоцарела, Хермани, Куртич, Корнелиус, Спрокати

Прогноза: Победа за Лече

Коефициент: 1.53