БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Кьолн - Унион Берлин 13.06.2020 | Прогноза

Домакин: 2.10 | Равен: 3.60 | Гост: 3.70

над 2.5 гола: 1.80 | под 2.5 гола: 2.10

Кьолн посреща в своя дом Унион Берлин в 31-ия кръг на немската Бундеслига. Двата отбора са разделяни от 3 точки във временното класиране, като домакините заемат 12-то място преди началото на кръга, а гостите се намират на 14-та позиция. Столичани все още могат да се заместят в битката за оцеляване, тъй като само 3 точки ги дели от отборите под чертата.

Козлите нямат победа след рестарта на кампанията. Защитата на Кьолн се намира в ужасна форма, като състава няма суха мрежа в 7 поредни шампионатни мача. Атаката от своя страна се активизира, често късно в двубоите. Тимът е отбелязал поне по един гол през второто полувреме в 12 от последните 13 срещи в лигата. На своя стадион, козлите са отбелязали след почивката в 7 поредни мача. Маркус Гисдол няма да може да разчита на контузените Хауптман, Рис, Скири и Тероде.

Унион Берлин не е в най-добра си форма още преди принудителното спиране на лигата. След нейното подновяване подобно на днешния си съперник, отборът няма победа. Столичани спечелиха едва 2 точки от 15 възможни. Последната суха мрежа на тимът в лигата, беше в началото на февруари месец от тогава насам в 9 мача, състава е допускал поне по един гол. Защитата играе изключително колебливо, като в 7 от последните 8 гостувания на Унион Берлин е допускала поне по едно попадение във вратата си. Друга важна статистика е, че в последните 10 мача на отбора далеч от дома са паднали повече голове след почивката. Подобно на колегата си Урс Фишер, също има проблеми с контузени и няма да може да разчита на Бейкър, Полтер и Райърсън. Андрич продължава да е наказан и няма да вземе участие и в днешния мач.

Смятам, че Кьолн ще отбележи гол през втората част на мача, нещо което се превърна в тенденция за козлите последно време.

Вероятен стартов състав за Кьолн: Хорн, Хектор, Катенбах, Ехизибу, Борнау, Лайстнер, Якобс, Кайнц, Кордоба, Якобс, Ут

Вероятен стартов състав за Унион Берлин: Гикевич, Фридрих, Хюбнер, Шлотербек, Тримел, Гентнер, Прьомел, Андерсън, Бултер, Ингвартсен, Ленз

Прогноза: Унион Белин да не допусне гол през 2-ро полувреме - Не

Коефициент: 1.60