БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Кой ще надделее в московското дерби? Спартак Москва срещу Локомотив в свирепа битка

23 август 2020 | 13:57

 

Спартак Москва се изправя срещу Локомотив Москва в последен мач от четвъртия кръг на руската Висша Лига. Срещата е от 19:00 часа българско време, а двата тима ще се хвърлят неистово за победата. Разликата между съперниците е само две точки в полза на Локомотив, а при победа домакините ще изпреварят своите съперници във временното класиране. Двата тима все още нямат поражение в първенството, като Спартак записа две равенства и един успех, а гостите от Локомотив са с две победи и едно реми. Очаква ни изключително равностойна среща, като коефициентите дадени от букмейкърите потвърждават това.

Победата на Спартак Москва е оценена на коефициент от 2.50, докато успех на гостите се изчислява на ставка от около 2.85. Равенството е с коефициент 3.00. Тези цифри ни казват достатъчно красноречиво, че в тази среща може да се случи абсолютно всичко и вероятността да излязат странни маркети е голяма.

Букитата дават ставка от 2.20 за над 2.5 гола, като под 2.5 е на коефициент от 1.65. Най- високият залог за голове е за маркет от над 3.5 гола и е на ставка 3.90. Явно очакванията са за нискорезултатна среща, но в подобни дерби мачове можем да очакваме абсолютно всичко. Ставките за Гол / Гол и обратният залог, поне един от двата тима да не отбележи, също са почти еднакви и в зависимост от букмейкъра се въртят на около 1.90.

Според голяма част от руските специалисти най-вероятният изход на тази среща е равенството. За това е добре да погледнем маркетите за Х както в края на първото, така и на второто полувреме. Вероятността първото полувреме да завърши при реми е оценена с коефициент от 2.00, докато шансът това да се случи и през второто полувреме е на ставка 2.40. Ще бъде интересно да видим кои от тези залози ще се окажат печеливши и дали някой от тимовете ще успее да спечели трите точки.

#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-title a, #pt-cv-view-6dbe8e77oq .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-6dbe8e77oq + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }