БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Ювентус Манагуа до 20 - Дирианген до 20 04.04.2020 | Прогноза

Домакин: 1.06 | Равен: 9.10 | Гост: 17.00

над 2.5 гола: 1.34 | под 2.5 гола: 2.98

На Комплехо Депортиво Де Футбол Арнолдо и Мати Чавес предстои двубой, към който ще са приковани доста погледи на любителите на залози, малко след полунощ в неделя. Сблъсъкът е между младежките състави на Ювентус Манагуа и Дирианген, тимове които имат коренно различни съдби в шампионата, представяния, а и позиции в класирането. И ако мъжкият състав на Ювентус Манагуа води битка за оцеляване в Лига Примера – Клаусура, а този на Дирианген – за титлата, тук ролите са разменени – младежкият тим на Ювентус е сред силните тимове в младежката Лига Примера, а Дирианген са тотален аутсайдер, и се намират на последното място в класирането.

Младежкия тим на гранда Дирианген показа доста разочароващи игри през кампанията, като неслучайно са закотвени на дъното на таблицата. Малките кацики явно не взимат пример от батковците си, които са безспорно най-титулувания футболен отбор в страната, и нижат загуба след загуба, като са истински срам за клуба. Единствената победа на отбора в 13 мача бе постигната с абсолютно сензационното 1-0 срещу младежите на Реал Естели. Младежите на Дирианген са в обичайната си лоша форма, намирайки се в 5 мача без победа – 3 равенства и 2 загуби, като ще е цяло чудо, ако успеят да измъкнат нещичко от стадиона в Самая днес.

Малките ювентинци от своя страна се представят доста добре в Лига Примера U20, заемайки 4-тата позиция във временното класиране. Хлапетата са едва на 2 точки от второто място, като редуват победи с лоши представяния и загуби. Статистиката им в последните 7 мача е меко казано изненадваща за силен тим – 3  победи и 4 загуби, но силите в младежката Лига Примера на Никарагуа са толкова изравнени, че всичко е възможно. Откроява се единствено младежкият тим на съгражданите на Ювентус, ФК Манагуа, които оглавяват еднолично класирането с цели 11 точки преднина.

Изходът от двубоя е повече от ясен, разликата в класите е огромна, и най-вероятно домакините ще вземат своето повече от убедително. Малко вероятно е малките кацики да поднесат някаква хипер сензация. Спирам се на залог от четен брой голове в мача, тъй като последните две победи на Ювентус са с четен резултат – 4-2 и 2-0.

 

 

Прогноза: Четен брой голове в мача

Коефициент: 1.86