БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Жежу Юнайтед ФК - Сеул Е-Ленд ФК 09.05.2020 | Прогноза

Домакин: 1.79 | Равен: 3.60 | Гост: 3.90

над 2.5 гола: 1.71 | под 2.5 гола: 2.10

Ето, че и футболът в Азия се завръща, а в ранната съботна сутрин ни предстои сблъсъкът на откриването в Корейската К-Лига 2 – изпадналият от горната лига Жежу Юнайтед посреща аутсайдера в групата Сеул Е-Ленд в двубой, който разбира се ще се играе без публика. Почти 6 месеца изминаха от края на предишния сезон, което изпълва старта на настоящата кампания с особено вълнение и доста въпросителни. Изключително трудно е да гадаем в каква точно форма се намират отборите на старта.

Домакините от Жежу Юнайтед се надяват на по-добър сезон след изпадането си в К-Лига 2. Под ръководството на Нам Ки-ил, планинарите завършиха в дъното на корейската К-Лига и се озоваха във второто ниво на местния футбол. В последната си официална среща през ноември миналата година Жежу загуби с 1-3 плейофа за оцеляване срещу състава на Сеонгнам. Планинарите обаче имат сравнително лесен съперник на откриването на сезона – завършилият на последно място в К-Лига 2 Сеул Е-Ленд.

Гостите от своя страна завършиха на последното 10-то място в групата през миналогодишнат кампания на 10 точки разлика от 9-тия в класирането и на цели 18 от 8-мия. Сеулските дракони, както е прозвището на отбора са изявен аутсайдер в групата и ще се нуждаят от доста по-добро представяне през този сезон, ако не желаят да са отново боксова круша за останалите тимове в дивизията. Сеул завърши миналия сезон с кошмарна поредица от целия 12 двубоя без победа. Тимът има само 1 победа в последните си 15 двубоя далеч от дома.

Сравнявайки двата съперника, виждаме два коренно различни като качество, опит и традиции отбори. Домакините имат доскорошен опит в двубои с тимове от елита на страната и влизат като изявен фаворит в двубоя. Всичко сочи в тяхна полза, така че се спирам на победа на домакините днес.

 

Вероятен стартов състав за Жежу Юнайтед: Ли, Пак, Пек, Чо, Ан, Йон, Ли, Лим, Ли, Лим, Ким, Кео

Вероятен стартов състав за Сеул Е-Ленд: Ким, Ан, Бъйон, Чой, Йон, Масуда, Ким, Чой, Квон, Вон, Ким

Прогноза: Победа за Жежу Юнайтед ФК

Коефициент: 1.79