БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Интер Стар - Нгози Сити 03.04.2020 | Прогноза

Домакин: 1.69 | Равен: 3.61 | Гост: 4.57

над 2.5 гола: 2.30 | под 2.5 гола: 1.55

Стадион „Принц Луи Рвгасоре” отваря врати, за да приеме отборите на Интер Стар и Нгози Сити. Двубоят е от 27-ия кръг на Висшата лига на Бурунди. Двата отбора се намират в долната част на таблицата. Домакините са девети, но с равен брой точки с осмия Бумамуру, но по-лоша голова разлика. Гостите се борят за своето оцеляване, като заемат 15-то място. Трябва да признаем, че шансовете за спасение на гостите са доста илюзорни, заради изоставането си на цели осем точки от 14-ия.

Интер Стар познава вкуса на това да изпаднеш, тъй като това се случи на отбора през кампания 2017/2018. Само година извън елита беше необходима на тима да се завърне и отново да се подвизава в най-високия футболен ешелон в Бурунди. Жалко за отбор с традициите на Интер Стар, че не е замесен в битката за челните места. Да припомним, че тимът е печелил четири пъти титлата във Висшата лига, но славните времена за тима изглеждат безвъзвратно загубени. Моментната форма на Интер Стар е непостоянна и колеблива. Тимът няма суха мрежа в последните девет кръга. Добро впечатление прави, обаче добрата игра на отбора в нападение. Интер Стар не успя да се разпише единствено срещу Мусонгати в последните 8 мача. На своя стадион, домакините са вадили топката от вратата си в седем от осем поредни срещи.

Миналата кампания Нгози Сити завърши на престижното за тима, осмо място. Футболът е непредсказуема игра и това се доказва от моментната позиция на отбора и огромните шансове да изпадне. Тимът е изключително слаб гост и това обосновава, временната му позиция. Нгози Сити е изиграл 12 мача, далеч от дома през настоящата кампания, като е загубил 8 от тях. Във формата на тима, като гост се наблюдава, обаче подобрение, като се е разписвал поне по веднъж в пет от последните шест срещи. За съжаление на феновете на отбора, Нгози Сити е допуснал 48 гола от началото на сезона, което го подрежда на второ място по показател, най-слаба защита. Ако има и минимален шанс, тимът да оцелее, то той минава през задължителна победа днес.

Смятам, че може да се получи изненада с крайния победител и Нгози да успее да вземе точки. Тъй като е заключителната част на сезона, обаче очаквам и двата отбора да реализират поне по едно попадение.

Прогноза: гол/гол

Коефициент: 1.98