БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Интер Луанда - Рекреативо До Либоло 21.03.2020 | Прогноза

Домакин: 2.34 | Равен: 3.10 | Гост: 3.15

над 2.5 гола: 2.65 | под 2.5 гола: 1.47

 

Интер Луанда се изправя срещу Рекреативо До Либоло  в мач от поредния кръг на анголската Гирабола Лига. Тимът от столицата Луанда навлезе в лоша форма и не познава успеха в последните си пет срещи. Важно е, обаче, да отбележим, че в предния си мач Интер записа престижно равенство 2-2 при гостуването си на лидера във временното класиране Петро Де Луанда. Иначе днешните домакини заемат осмото място таблицата, като реално не се борят за нищо. Зоната на изпадащите е далеч, както и местата даващи право за участие в африканските клубни турнири. Интересно е да проследим представянето на тима на Интер Луанда, който преди тази негативна серия игра чудесен футбол, за който всъщност напомни при визитата си на временния водач в класирането. Преди това днешните домакини бяха в поредица от шест срещи без загуба, като тогава спечелиха четири от тях. Това идва да покаже класата в тима, въпреки негативното представяне в последно време, като мисля, че днес домакините ще покажат още по-солидна игра, но дали ще запишат първи успех от пет срещи насам, предстои да разберем.

Гостуващия тим на Реакреативо също не е в цветущо положение, като има само две победи в последните си дванадесет срещи, а последният им успех беше срещу намиращия се на дъното на класирането Санта Рита. Отборът от град Калуло има четири точки аванс пред днешните си опоненти и трябва да се стреми поне да не загуби, за да има шанс за по-горно класиране в края на сезона. Ако трябва да сме честни, моментната форма на Рекреативо До Либоло не показва особено голям шанс за изкачване нагоре в таблицата. Важно е да отбележим, че основната цел преди началото на сезона бе оставане в елита на анголския футбол, а с тази задача, днешните гости се справят блестящо, отстоявайки на цели 15 точки от опасната зона. Погледнато от тази гледна точка, сезонът за Рекреативо е повече от успешен.

Смятам, че лошата серия, в която се намират домакините не показва адекватно формата и класата на тима, като равенството с лидера в миналия кръг доказва това. Столичният тим определено има потенциал да се представя много по-успешно и смятам, че днес ще направи всичко по силите си да запише първи успех от почти два месеца. От друга страна, гостите постигнаха целта си и ще играят елитен футбол и през следващата кампания. Естествено не очаквам да се предадат без съпротива, но мисля, че по-класния тим на Интер Луанда ще успее да отмъкне трите точки, като все пак ще се застраховам при евентуално равенство.

Прогноза: Победа за Интер Луанда равенство няма залог

Коефициент: 1.63