БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Ханг Уен - Минг Чуан Унивърсити 03.05.2020 | Прогноза

Домакин: 1.18 | Равен: 8.50 | Гост: 7.50

над 3.5 гола: 1.72 | под 3.5 гола: 2.00

Ханг Уен е домакин на Минг Чуан Унивърсити в 4 кръг на Висшата лига на Тайван. Мачът е от неделната програма на тайванската Премиер лига и ще се играе на игрището в университета Фу Джен (Нов Тайпе).

Ханг Уен започна този сезон много успешно, записвайки 2 победи и 1 равенство. Не може да се каже, че играта е кой знае колко впечатляваща, но отборът запазва позитивни неща и най-важното записва успешни резултати. Победата с 4-0 над Тайченг Лайънс показа атакуващата мощ на днешните домакини. След миналогодишното трето място вероятно ще се стреми да влезе в заветната лидерска зона, а Ханг Уен ще направи всичко възможно да запише убедителна победа и голове срещу един от аутсайдерите на шампионата.
Минг Чуан Унивърсити започна този сезон с лоши резултати. Отборът записа 1 равенство и претърпя 2 загуби. При двете поражения – 2-4 от Тайван Стийл  и 0-2 от лидера Тайпауър. Както виждаме днешните гости бележат трудно дори у дома, а какво остава за гостуване на силен тим като Ханг Уен.
Директните сблъсъци между двата отбора обикновено са богати на попадения, а като прибавим и впечатляващо високата средна резултатност в лигата, можем да предположим, че ще видим поне 4 гола в двубоя. Букмейкърът ПалмсБет ни предлага отличен коефициент за опцията от над 3.5 гола в мача.

 

 

Прогноза: Над 3.5 гола

Коефициент: 1.72