БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Гиеонгнам - Жеонам Драгонс 10.05.2020 | Прогноза

Домакин: 1.84 | Равен: 3.55 | Гост: 4.00

над 2.5 гола: 1.92 | под 2.5 гола: 1.86

 

Отборът на Гиеонгнам изпадна злощастно през миналия сезон от К-лига 1 и ще пробва още през тази Кампания да си осигури скоростно завръщане в елита и да прекара само година в долното ниво на корейския футбол. Всъщност, миналогодишното изпадане на отбора бе изключително неочаквано, тъй като само година по-рано. Гиеонгнам бе станал вицешампион на страната. Това се случи през 2018 година, а миналият сезон беше изключителен шок за домакините. Тимовете в Република Корея не са играли официални срещи от почти половин година, което прави проследяването на моментната форма на отборите практически невъзможно. Можем да си извадим някакви изводи само от представянето в края на миналия сезон. Поне съставите на двата отбора са почти непроменени от предишната Кампания, което ще ни помогне в това, да имаме по-ясна представа как ще се развие срещата. Днешните домакини загубиха в два мача баража за спасение срещу Бусан И`Парк, като първата среща Гиеонгнам стигна до 0-0 като гост. Очакваше се в реванша, домакините да вземат своето, но нищо подобно не се случи. чиста победа с 2-0 и Бусан си осигури място в топ Лигата на Корея, докато момчетата на Сеол Ки-Хиеон ще трябва да почват да печелят точки, за да може да се върнат в К-лига 1 още през следващата година. Домакините са един от основните претенденти за титлата във втория ешалон, като всички специалисти очакват днес те да стартират с успех. Важно е да отбележим, че днешните домакини се разписваха в почти всички свои срещи през миналия сезон.

Гостите от Жеонам Драгонс завършиха сезона на шесто място, като изостанаха на само три точки от четвъртата позиция, която щеше да даде на тима шанс да участва в плейофите за влизане в К-лига 1. Това не се случи през миналата Кампания, но целите пред тима за този сезон са точно такива – класиране в топ 4 и опит за изкачване до най-високото ниво на корейския футбол. Иначе, завършекът на сезона бе изключително успешен за днешните гости, като успяха да спечелят шест от последните си осем срещи, като само в една от тях не успяха да се разпишат. Ще бъде интересно да видим дали и през този сезон, Жеонам Драгонс ще запази добрата си резултатност. Според мен това ще се случи и шансът да видим един интересен и изпълнен с атакуващ футбол двубой е налице.

Домакините ще излязат за трите точки и ще дадат всичко от себе си да спечелят срещата. От друга страна, гостите вкарваха в почти всеки мач през миналия сезон, като мисля, че тази тенденция ще се запази и през тази Кампания. Очаквам интересна среща, в която и двата тима ще успеят да се разпишат.

Вероятен стартов състав за Гиеонгнам: Мин, Ансел, Сунг, Мин, Сик, Жин, Уон, Су, Бин, Донг, Негуеба

Вероятен стартов състав за Жеонам Драгонс: Сик, Йонг, Сеон, Рок, Нам, Жин, Куон, Чан, Жин, Кристоферсен, Родолфо

Прогноза: Гол / Гол

Коефициент: 1.80