[space xs_id=”f0745780″ height=”15″ display_desktop=”{"selected":"yes"}” display_medium=”yes” medium_height=”default” display_tablet=”yes” tablet_height=”default” display_phone=”yes” phone_height=”default” class=”” _array_keys=”{"display_desktop":"display_desktop"}” _made_with_builder=”true”][/space]
[revolution_slider slider=”[rev_slider alias="winbet-efbet"]” info=”” _made_with_builder=”true”][/revolution_slider]
[space xs_id=”3ea2e813″ height=”20″ display_desktop=”{"selected":"yes"}” display_medium=”yes” medium_height=”default” display_tablet=”yes” tablet_height=”default” display_phone=”yes” phone_height=”default” class=”” _array_keys=”{"display_desktop":"display_desktop"}” _made_with_builder=”true”][/space]
Квалификации за Европейско Първенство 19.11.2019 (вторник) - Футболни Прогнози
[space xs_id=”fe6b5bf9″ height=”20″ display_desktop=”{"selected":"yes"}” display_medium=”yes” medium_height=”default” display_tablet=”yes” tablet_height=”default” display_phone=”yes” phone_height=”default” class=”” _array_keys=”{"display_desktop":"display_desktop"}” _made_with_builder=”true”][/space]//betnovini.com/wp-content/uploads/2019/11/wels.jpg[space xs_id=”b36a1018″ height=”20″ display_desktop=”{"selected":"yes"}” display_medium=”yes” medium_height=”default” display_tablet=”yes” tablet_height=”default” display_phone=”yes” phone_height=”default” class=”” _array_keys=”{"display_desktop":"display_desktop"}” _made_with_builder=”true”][/space]

Типстър: Маестрото

21:45чвторник

Уелс - Унгария

Уелс посреща Унгария в последния ден от квалификациите за ЕВРО2020.

Мачът е от група “E”, която се оказа една от най-равностойните и оспорвани в този квалификационен цикъл. Днешният двубой е със значението на голям финал и за двата тима, защото който победи – отива на Европейското Първенство. Ако пък двата отбора завършат наравно – най-вероятно Словакия ще ги изпревари и ще ги остави с празни ръце!

Класиране:
Хърватия 17т
Унгария 12т
Уелс 11т
Словакия 10т
Азербайджан 1т
(Словакия е с по-добри показатели в директните сблъсъци с Унгария)

Домакините от Уелс влизат в този мач като отборът с по-добрата форма. Те са в серия от 5 поредни мача без поражение (вкл. приятелски), в които записаха 3 победи и 2 равенства.

Унгарците от своя страна допуснаха 4 загуби в последните си 5 мача (вкл. приятелски) и записаха само една победа (1:0 срещу Азербайджан).

Въпреки временната форма на двата отбора, в която Уелс има превес, шансовете им в този финален двубой са изключително изравнени. Не бива да забравяме, че Унгарците спечелиха първия двубой между тези два отбора и днес няма да се предадат без бой!

Много често, в двубой като този, разликата идва от индивидуалните качества на лидерите на отборите. В състава на Унгария няма ярка фигура, която да се откроява от колектива, но за сметка на това в този на Уелс можем категорично да заявим, че там тази роля се заема от Гарет Бейл. Уелската суперзвезда на Реал Мадрид винаги успява да успява да избухне точно когато трябва, особено когато говорим за големите и важни мачове с националната фланелка. Всички помним как Гарет Бейл носеше на плещите си целия отбор, по-време на Европейското Първенство във Франция, където Уелс направи голям фурор.

Днес очакваме Гарет отново да заблести с националната фланелка и да донесе победата, която ще класира уелсците за ЕВРО2020.

Прогноза: Победа за Уелс

Коефициент: 1.70

21:45чвторник

Словакия - Азербайджан

Словакия излиза за задължителна домакинска победа над Азербайджан в последния си двубой от квалификационна група “E”, с надеждата за реми в сблъсъка между Уелс и Унгария, което да им отвори пътят към ЕВРО2020!

След страхотният старт на кампанията, Словакия започна да влошава своето представяне, а в последните 4 квалификационни двубоя успя да запише само една единствена победа, благодарение на което те са в тази неприятна ситуация и трябва да се молят за благоприятно стечения на обстоятелствата в Кардиф.

Азербайджан изигра една от най-лошите си квалификационни кампании и се превърна в боксова круша за всички отбори от група “Е“. Тимът допусна 6 поражение в седемте си мача до момента и със само една спечелена точка, дошла след иначе престижното реми срещу отбора на Хърватия (1:1).

В тази среща не бива да се търсят каквито и да е изненади! Словакия със сигурност ще вземе своето и ще спечели трите точки.

Прогноза: Победа за Словакия ХК (0:1)

Коефициент: 1.70

21:45чвторник

Германия - Северна Ирландия

Последната ни прогноза от днешната програма е за мача между отборите на Германия и Северна Ирландия. В тази група “C“ вече всичко е решено и квотите за ЕВРО2020 са разпределени.

Класиране:

Германия 18т
Холандия 16т
Северна Ирландия 13т
Беларус 4т
Естония 1т
(Северна Ирландия е с по-лоши показатели в директните си мачове с Холандия)

Северна Ирландия изтърва своят шанс и не успя да победи Холандия, в последния си домакински двубой от този квалификационен цикъл (0:0). Това и причината всичко в тази група да ясно, преди да са се изиграли и последните мачове от нея. Единствената въпросителна е – кой ще финишира на първата позиция, което обаче е без никакво значение.

След големия резил на Световното Първенство в Русия, Германия изигра една от най-силните си кампании и записа 6 победи в седемте квалификационни двубоя като успя да отбележи впечатляващите 24 попадения. Маншафта мачка наред всичко и всички, а днес на пътя им е застанал обезкуражения състав на Северна Ирландия.

До колкото познаваме нрава и манталитета на немците, днес те ще излязат за опустошителна победа, с която да затворят квалификационния цикъл с възможно най-високо вдигната глава и самочувствие.

Прогноза: над 3.5 гола

Коефициент: 2.22

[space xs_id=”f56bf04c” height=”25″ display_desktop=”{"selected":"yes"}” display_medium=”yes” medium_height=”default” display_tablet=”yes” tablet_height=”default” display_phone=”yes” phone_height=”default” class=”” _array_keys=”{"display_desktop":"display_desktop"}” _made_with_builder=”true”][/space]//betnovini.com/wp-content/uploads/2019/08/saitove-za-zalozi-winbet-200-leva-bonus.jpg

[space xs_id=”0015efda” height=”20″ display_desktop=”{"selected":"yes"}” display_medium=”yes” medium_height=”default” display_tablet=”yes” tablet_height=”default” display_phone=”yes” phone_height=”default” class=”” _array_keys=”{"display_desktop":"display_desktop"}” _made_with_builder=”true”][/space]//betnovini.com/wp-content/uploads/2019/08/efbet-200lv-bonus.png[space xs_id=”86df3e83″ height=”20″ display_desktop=”{"selected":"yes"}” display_medium=”yes” medium_height=”default” display_tablet=”yes” tablet_height=”default” display_phone=”yes” phone_height=”default” class=”” _array_keys=”{"display_desktop":"display_desktop"}” _made_with_builder=”true”][/space]//betnovini.com/wp-content/uploads/2019/08/winbet-200lv-bonus-300x600.png