БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Енергетик БГУ рез - Динамо Брест рез 15.05.2020 | Прогноза

Домакин: 1.65 | Равен: 4.15 | Гост: 4.35

над 2.5 гола: 1.50 | под 2.5 гола: 2.55

Беларуската Висша лига на резервите ще ни даде необходимите футболни емоции в петък следобед. В мач от 9-ия кръг в надпреварата ще премерят сили резервните формации на Енергитик БГУ и Динамо Брест. Двата състава се подвизават в долната част на таблицата и се люшкат между паметни загуби и убедителни успехи. Домакините заемат 10-то място преди началото на кръга с актив от 8 спечелени точки. Гостите са с едва 4 пункта на незавидната 13-та позиция.

Енергетик БГУ рез. постига убедителен успех в последния кръг срещу Слуцк рез. с резултат 0:3. Тази победа може да донесе нужната доза самочувствие на младите играчи в състава и да доведе до добър резултат в днешния сблъсък. Отборът вкарва средно по 1.67 гола, когато става въпрос за мачове у дома дотук през сезона в същото време обаче няма и суха мрежа пред собствена публика. До момента Енергитик БГУ рез. са изиграли 8 мача в лигата, като в 6 от тях сме видели 3 или повече гола.

Динамо Брест рез. спечелиха едва една точка в последните 5 кръга и днес ще дадат всичко от себе си, за да си тръгнат по победния път. Тимът практикува красив, открит и атакуващ футбол, но често това му носи негативи в защита. Съставът е с втората най-лоша отбрана от началото на сезона. Бяло-сините са допуснали 19 гола, а средно на мач, като гост инкасират по 2.33 попадения във вратата си. Подобно на днешния си съперник и при Динамо Брест рез. се наблюдават високо резултатни двубои. В 6 от изминалите 8 кръга в мачове с тяхно участие са падали над 2.5 гола.

В съперничеството между двата тима, отборите са си разменили по една победа, като до сега не е печелил никога домакина в срещата. Очаквам поредния голов спектакъл от два състава колебливи в защита, но и опасни в атака.

Вероятен стартов състав за Енергетик рез: Баконин, Бакулин, Гавриалчук, Кончиц, Серджин, Виготски, Война, Закревски, Диас, Совпел, Шораци

Вероятен стартов състав за Динамо Брест рез: Чернявски, Дубров, Грех, Гъбай, Лебедов, Наумович, Семенов, Шестюк, Вечорко, Ярушик, Лотиш 

Прогноза: над 3 гола (азиатска линия)

Коефициент: 1.75