БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Рейтинг 8 от 10

Букмейкърът с Най-високите Коефициенти в България - efbet

Efbet е първият лицензиран онлайн букмейкър в България и е най-популярния сайт залози в страната. Букмейкърът разполага с една от най-бързите платформи за спортни залози както и с мобилно приложение от последно поколение. Едно от основните предимства на ефбет са високите коефициенти, които предлага за всичко топ първенства.

Всеки нов клиент, който се регистрира в efbet ще получи Бонус в размер на 100% от първия си депозит до 200 лева.

Начален Бонус Спорт

Всеки нов клиент, който се регистрира в Ефбет ще получи правото на 100% Бонус върху стойността на първия си депозит до максималната сума от 200лв. По време на регистрацията използвайте ПРОМО КОД 103044 чрез който ще получите и правото на бонус при първия си депозит.

Начален Бонус Казино

Офертата се отнася само за български граждани и лица пребиваващи на територията на Република Бългагария и е валидна при регистрация на нови клиенти, които се регистрират след 01.03.2020г.. Бонусът е в размер на 200% от стойността на първия депозит до максималната сума от 1000лв.

Бонус Презареждане Спорт

Бонус Презареждане се предлага под формата на безплатен залог и се получава при осъществяване на депозит, след персонална покана от ефбет. Бонусът е равен на 100% от стойността на депозита, а максималният му размер ще бъде посочен в персоналната покана от ефбет.