БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Динамо Брест Резерви - Славия Резерви 03.04.2020 | Прогноза

Домакин: 2.25 | Равен: 3.80 | Гост: 2.75

над 2.5 гола: 1.45 | под 2.5 гола: 2.75

 

Динамо Брест се изправя срещу Славия в мач от третия кръг на Лигата на Резервите. Домакините стартираха сезона катастрофално, като инкасираха две поражения до момента и са на последна позиция във временното класиране. Особено драматична бе загубата в миналия кръг, където Динамо бе буквално размазан с 5-1 от тима на Слуцк, като именно лошата голова разлика прати тима на днешните домакини на дъното в таблицата. Разбира се, сезонът тъкмо започва и тимът от Брест има достатъчно време да се изкачи напред в класирнето. Домакините имат много класа в състава си, който е почти непокътнат от миналия сезон, когато Динамо завърши кампанията на престижната пета позиция. Отборът от Брест демонстрираха потенциал както в отбрана, така и в защита, а старта на настоящия сезон определено е изненадващ. Освен катастрофалната загуба от Слуцк, преди това Динамо загуби у дома с 2-1 от новака Смолевичи. Интересно е да видим дали домакините ще успеят да излязат от деликатната ситуация, защото евентуален негативен резултат ще ги отдалечи от челото още от началото на кампанията, а амбициите преди началото на сезона бяха за класиране в топ 3.

Отборът на Славия, подобно на българския си съименник, е тим който може да победи всеки и може да загуби от всеки. Казано с други думи, тимът на днешните гости е изключително непредвидим. В първата си среща съставът от Мозир записа изненадващо поражение от Слуцк, но във втория си двубой побед хегемона БАТЕ Борисов в резултатен мач с 4-2. Това доказва нагледно думите ми за непредвидимостта на отбора на Славия и това, че те са способни да поднесат изненада по всяко време и срещу всеки съперник. През миналата кампания славистите завършиха на деветата позиция, като през този сезон заявиха амбиция за по-горно класиране. Остава да разберем дали гостуващия тим е способен на поредна изненада днес или отборът от Брест ще се представи силно пред собствена публика и ще се поздрави с първи точки през сезона.

Очаквам нова изненада от тима на Славия. Домакините играха катастрофално при загубата си с 1-5 от Слуцк, като смятам, че гостите от Мозир ще успеят да се възползват от ситуацията и ще вземат трите точки от разколебания си съперник.

Вероятен стартов състав за Брест: Игнатович, Качериди, Катсикас, Смолевский, Дуарте, Ковалчук, Милошевский, Криветс, Савитский, Лотуш, Шевченко

Вероятен стартов състав за Славия: Малкевич, Жук, Ковалевский, Потасов, Недашковский, Котеи, Костров, Слусар, Раевский, Кирошеев, Василевич

Прогноза: Победа за Славия Равенство няма залог

Коефициент: 2.10