БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Динамо Брест - ФК Минск 06.06.2020 | Прогноза

Домакин: 1.42 | Равен: 4.50 | Гост: 6.40

над 2.5 гола: 1.63 | под 2.5 гола: 2.24

 

Шампионите от Динамо Брест посрещат отбора на ФК Минск. Домакините успяха да реагират добре след загубата на финала за Купата на страната от БАТЕ Борисов и спечелиха градското дерби с Рух с 4-1. Днес те ще се постараят да продължат с добрите си игри и да прибавят нови точки, тъй като Динамо изключително много се нуждае от тях. Отборът има само шестнадесет пункта, като изостава от лидера БАТЕ на цели девет точки. В мача с Рух, шампионите показаха чудесен и атакуващ футбол, като напомниха за игрите си през миналия сезон, когато спечелиха шампионата с пет точки аванс пред хегемона от град Борисов. Тази година реалността е друга, но Динамо със сигурност ще направи всичко по силите си да се приближи възможно най-близко до лидерите и да се надява на грешни стъпки на своите опоненти. Домакините спечелиха три от последните си пет мача в шампионата, като другите два загубиха. Пораженията бяха от БАТЕ Борисов и Енергетик БГУ, но с всяка изминала среща, момчетата на Сергей Ковалчук играят все по-добре, като смятам, че днес ще постигнат категорична победа.

Гостите от Минск успяха да победят Слуцк в миналия шампионатен кръг, но днес ги очаква изключително тежка визита срещу разярените домакини от Брест. Иначе столичани загубиха четири от последните си седем мача, като бяха победени от всички лидери, а подобна развръзка очаквам и днес. ФК Минск загуби последователно от Енергетик, БАТЕ Борисов и Торпедо, като между тези поражения бе надвит и от Рух Брест. Победата над Слуцк бе престижна, но бяло-сините влошават формата си и с всяка изминала среща играят по-зле, като фактът, че нямат победа от вече четири шампионатни срещи е достатъчно красноречив.

Смятам, че днес Динамо Брест ще вземе своето по категоричен начин. Гостите от Минск ще се опитат да се противопоставят на своите домакини, но се съмнявам да успеят да постигнат нещо, различно от почетна загуба. Въпреки това очаквам победа за Динамо с поне два гола разлика и заявка за по-челно класиране.

Вероятен стартов състав за Динамо: Павлюченко, Юзепчук, Кики, Павловец, Веретило, Кисляк, Биков, Савицки, Кривец, Гордейчук, Садовски

Вероятен стартов състав за ФК Минск: Леонов, Зинович, Чаховец, Гурбан, Острук, Евдокимов, Шрамченко, Насибулин, Яротский, Ролович, Грибовский

Прогноза: Победа за Динамо ( Хендикап 0-1)

Коефициент: 2.06