БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Деспортиво Авеш - Беленензес 05.06.2020 | Прогноза

Домакин: 3.05 | Равен: 3.10 | Гост: 2.42

над 2.5 гола: 2.27 | под 2.5 гола: 1.59

 

Ще успее ли Деспортиво да запази шансовете си за оцеляване? Това се питат всички в Португалия, а тази надежда за спасение минава през задължителна победа днес. Домакините загубиха последните си четири срещи у дома, но те бяха срещу изключително сериозни съперници от горната част на класирането. Преди това тимът от Авеш надви Портимонензе, а в каква форма са домакините можем само да гадаем. Просто днешната среща е съдбоносна за тях, тъй като те са на цели девет точки от спасителния бряг, а при евентуална загуба днес, надеждите им за оцеляване ще се изпарят. До края на шампионата има девет кръга, в които Деспортиво трябва да печели точки, иначе ще се сбогува напълно безславно с мястото си в португалския елит. Противно на очакванията, смятам, че домакините ще успеят да се вдигнат и ще съумеят да спечелят точки до края на Кампанията. Предстои да видим дали е прекалено късно и дали този финален щурм ще се окаже напразен. Както знаем, срещите ще се играят без публика, което може да е допълнителен бонус за домакините, тъй като ще чувстват по-малко напрежение при липсата на претенциозните си фенове. Интересно е, че домакините са изключително силни в това съперничество, като шест от последните седем срещи изиграни на стадиона на Деспортиво Авеш бяха спечелени от червените.

Гостите, от своя страна, могат да бъдат спокойни за мястото си в елита, като са на седем точки от зоната на изпадащите и ще направят всичко по силите си да увеличат тази разлика или поне да я запазят. Днес гостуват на корав съперник, срещу когото играят изключително трудно. Да, домакините са в много тежка ситуация, но въпреки това Беленензес изпитва огромни затруднения, когато играе срещу този съперник, особено при визитите си във Вила дас Авеш. Иначе гостите не загубиха последните си четири мача преди рестарта, а в два от тях завършиха наравно.

Определено Беленензес са по-класния тим и правят значително по-добър сезон, но аз ще заложа на изненадата, смятайки, че гостите ще подходят по-лежерно в тази среща, имайки предвид, че поне към момента не играят за нищо. От друга страна, Деспортиво отчаяно се нуждае от трите точки, като това ще е един от последните шансове за тима да се закачи в битката за оцеляване. Друго, което ме навява на мисълта, че домакините могат да измъкнат всичките три точки е факта, че те играят изключително успешно срещу точно този съперник.

Вероятен стартов състав за Деспортиво Авеш: Афлало, Мораис, Милош, Жаилсон, Бруниньо, Оливейра, Фалкао, Фернандо, Естрела, Уелинтон, Мохамади

Вероятен стартов състав за Беленензес: Морейра, Силва, Варела, Акас, Кабрал, Чоу, Сантош, Енрике, Робиньо, Лика, Варела

Прогноза: Победа за Деспортиво Авеш

Коефициент: 3.05