БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

VR 360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

ЦСКА София – Сиренс 27.08.2020 | Прогноза

Домакин: 1.16 | Равен: 8.00 | Гост: 12.00

над 3.5 гола: 2.02 | под 3.5 гола: 1.74

 

ЦСКА посреща малтийския Сиренс в първия квалификационен кръг за влизане в групите на Лига Европа. Червените стартираха добре сезона в българското първенство, като към момента са втори със седем спечелени точки в три мача. Лидер е Царско Село със същия точков актив, но с по-добра голова разлика. Армейците са огромният фаворит в срещата с малтийците, като ще бъде истинско чудо, ако не успеят да продължат напред. Момчетата на Стамен Белчев стартираха с равенство с ЦСКА 1948 и определено могат  да съжаляват, че в тази среща не отмъкнаха трите точки. Все пак, с оглед развитието на мача ремито е добър резултат, като се има предвид, че ЦСКА София изоставаше с 2-0. След това гостите имаха категорично предимство, но успяха да стигнат само до 2-2. Последваха две изключително ценни победи над Ботев Пловдив и Ботев Враца, като мачовете бяха спечелени с по 2-1. Така червените са втори в класирането и гледат смело към първия си мач от европейските клубни турнири за сезона. За да не се окаже той последен, армейците са длъжни да го спечелят. Опонентът не е играл футбол от началото на март, докато ЦСКА София влиза в тази среща в чудесна форма.

Малтийското първенство бе прекратено на шести март и така и не бе подновено. Отборът на Сиренс бе на четвърто място тогава, като това си остана и крайно класиране за тима. Очаква се Висшата Лига на страната да се завърне на единадесети септември, а евроучастниците на страната влизат в тези мачове в напълно неизвестна форма. Как ще изглежда отборът на Сиренс можем само да гадаем. Преди прекъсването тимът се представяше колебливо и редуваше победи и загуби, но от тогава са минали почти шест месеца и тези мачове не могат да бъдат никакъв критерии за моментното състояние на отбора.

Очаквам категорично надмощие на ЦСКА София и високорезултатна среща. Домакините са фаворитът в този двубой и ще го докажат на терена. Гостите не са играли футбол от началото на март и липсата на игрова практика ще им се отрази пагубно. Не изключвам, все пак, вероятността тимът на Сиренс да отбележи поне едно попадение.

Вероятен стартов състав за ЦСКА София: Бусато, Турицов, Матей, Мазикоу, Малинов, Антов, Кери, Евандро, Енрике, Соу

Вероятен стартов състав за Сиренс: Касар, Борг, Санд, Грех, Тагро, Рикардиньо, Ромеу, Мускат, Мустафа, Максуел, Петиня

Прогноза: Над 3.5 гола

Коефициент: 2.02

#pt-cv-view-7b0a104ocl.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-width: 1px; border-left-width: 1px }
#pt-cv-view-7b0a104ocl.pt-cv-post-border { margin: 0; border-top-style: solid; border-left-style: solid }
#pt-cv-view-7b0a104ocl.pt-cv-post-border .pt-cv-content-item { border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-right-style: solid; border-bottom-style: solid; }
#pt-cv-view-7b0a104ocl .pt-cv-title a, #pt-cv-view-7b0a104ocl .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-7b0a104ocl .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-7b0a104ocl .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-7b0a104ocl + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-7b0a104ocl + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }