БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

360° СТАДИОН

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Царско Село София – Славия 08.06.2020 | Прогноза

Домакин: 3.00 | Равен: 3.25 | Гост: 2.38

над 2.5 гола: 2.05 | под 2.5 гола: 1.72

Първият изигран кръг след принудителната пауза у нас ще бъде завършен със заключителния двубой в понеделник вечер между намиращия се в долната половина на таблицата Царско Село и стабилно укрепилия се в Топ 6 тим на Славия. По-рано през сезона белите взеха двубоя срещу днешния си съперник с минималното 1-0.

С новият формат за разделяне на втората осмица на две групи, нещата в долната половина на таблицата стават доста объркани и неясни, като никой от отборите не може да се чувства сигурен за мястото си. Царско Село ще води борба за оцеляване, тъй като неминуемо ще попадне в една от двете плейофни групи, като е въпрос на тънки сметки, коя от тях би била по-удобна. Домакините от Царско Село се представиха добре през пролетта, записвайки 2 победи и 2 загуби, като точно преди паузата сътвориха сензация побеждавайки ЦСКА с 2-1. Начело на царете срещу Славия ще дебютира емблематична фигура за българския футбол като Любослав Пенев, като отлично знаем колко добър мотиватор може да бъде той.

Славия се намираше в страхотна форма точно преди паузата, като принудителното прекъсване дойде в доста неподходящ момент за белите, които нижеха победа след победа. Съставът на Златомир Загорчич записа 4 поредни успеха напролет, като особено впечатление прави победата в най-старото столично дерби срещу Левски, когато бялата лавина на два пъти повеждаше в резултата, за да победи в крайна сметка с 2-1 сините насред Герена. Белите се намират в серия от 7 шампионатни мача без загуба, като спечелиха 6 от тях, а един завършиха наравно – 1-1 срещу шампиона Лудогорец.

Гостите са състава в по-добро състояние и притежават повече качество в състава си, но домакините са с нов треньор, който отлично знае как да мотивира своите футболисти. Освен това царете са предимно домакински отбор, като взеха 4 от 6-те си победи през кампанията у дома. Като цяло и двата отбора са в добра за своите стандарти форма, доколкото можем да говорим за форма, съдейки по резултати преди повече от 2 месеца. Ще се спра на равенство, като ще оставя победата за Славия без залог.

 

Прогноза: Равенство / Славия без залог

Коефициент: 1.93