БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Белшина - Городея 03.04.2020 | Прогноза

Домакин: 2.37 | Равен: 3.05 | Гост: 3.43

над 2.5 гола: 2.46 | под 2.5 гола: 1.48

На стадион Спартак в Бобруиск в петъчния следобед се изправят два тима, които още не са спечелили точка дотук през кампанията – Белшина и Городея.

След 4-годишно отсъствие от Висшата лига на Беларус отборът на Белшина отново е част от елитната дивизия на страната. Днешните домакини, които се завърнаха в елита след спечелването на първа беларуска лига през миналия сезон, започнаха разочароващо сезона. Червено-черните отстъпиха последователно на ФК Минск (1-3) и Торпедо БелАЗ (1-0). Докато загубата на старта беше разоароваие, поражението в последния кръг срещу силния тим на Торпедо в Жодино не беше изненадваща. Момчетата на наставника Едуард Градобоев имат добър шанс да се поправят пред собствена публика, записвайки първи точки срещу състава на Городея. Белшина е вкарал 6 и е допуснал 6 попадения в последните си 5 домакинства.

Гостите от Городея започнаха сезона още по-зле от днешния си съперник. Съставът на Олег Радушко загуби от Витебск (1-0) и Шахтьор Солигорск (0-2), като все още няма отбелязан гол през кампанията. Гостуването в Бобруиск идва в тежък момент за Городея, тъй като при поражение днес, отборът ще навлезне в неприятна поредица от загуби. Тимът има едва 2 победи в последните си 10 гостувания за първенство, и очевидно не се слави като силен гост.

След слабия старт на сезона очаквам атрактивна и нападателна игра от двата тима. Белшина и Городея ще търсят попаденията, за да заличат негативните впечатления дотук. Предполагам, че ще станем свидетели на двубой с немалко попадения, като се спирам на опцията гол/гол.

 

Вероятен стартов състав за Белшина: Туранок, Ясукевич, Кучински, Рочев, Скобликов, Бордуков, Салимов, Одейобо, Глебко, Башилов, Ковел

Вероятен стартов състав за Городея: Довгяло, Позняк, Игнатенко, Павлючек, Йоксимович, Сазанович, Лебедев, Шибун, Яскович, Сорокин, Архипов

Прогноза: Гол/гол

Коефициент: 2.07