БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

БАТЕ Борисов - Неман Гродно 03.05.2020 | Прогноза

Домакин: 1.33 | Равен: 4.37 | Гост: 7.60

над 2.5 гола: 1.94 | под 2.5 гола: 1.76

В двубой от 7-мия кръг на беларуската Висша лига, набиращият скорост гранд БАТЕ Борисов посреща на Борисов Арена тимът на Неман Гродно.

Домакините от БАТЕ започнаха изненадващо зле сезона, но постепенно всичко си идва по местата. Флагманът на беларуския футбол не започна много добре този сезон, но сега отборът успя да коригира нещата бързо и да промени ситуацията.. БАТЕ вече е близо до лидерите Във временното класиране. През последните четири кръга те спечелиха три победи поред , в които не допуснаха гол. Жълто-сините подобриха играта в отбрана и цялостно стабилизираха представянето си, което моментално се отрази в резултатите на отбора. Защитникът Александър Филипович се завърна от контузия на пейката в Городея. Мениджърът на БАТЕ Кирил Алшевски има близост до пълна сила, с която разполага само халфът Евгений Березкин.

Гостите от Гродно залагат на силов тип футбол и могат да предложат доста битка, но като качество отстъпват значително пред своите днешни домакини.. Открих любопитен статистически факт. В последния сезон на Висшата лига именно „Неман“ игра най-много от всички мачове. Този сезон също има достатъчно от тях, а клубът от Гродно никога не е печелил. Капитанът Алексей Легчилин се завърна на стартовата страна, за да държи халф, след като изигра първите три мача в защита. Джорджи Кантария трябва да партнира на Даниел Стойкович в централната защита.

БАТЕ е спечелил 12 от последните 15 сблъсъка с днешния си съперник, и не мисля че ще има проблеми да вземе победата и днес. Очаквам домакините да спечелят в комибацния с класически оувър – двата отбора ще търсят попаденията.

 

Вероятен стартов състав за БАТЕ: Шербитски, Настик, Филипенко, Волков, Бесмертни, Яблонски, Бага, Драгун, Нехайчик, Сороко, Стасевич

Вероятен стартов състав за Неман: Дудар, Слабашевич, Стойкович, Легчилин, Василиев, Кантария, Якимов, Кадимян, Забелин, Марушич, Расадкин

Прогноза: Победа за БАТЕ Борисов + над 2.5 гола в мача

Коефициент: 2.29