25 000лв ПЕЧАЛБА ОТ ЕДИН ЕДИНСТВЕН МАЧ И ТО С ПОГРЕШНО ПРЕДВИДЕН МАЧ!!!





Играч спечели невероятните 25 488.53лв. от един единствен двубой, а прогнозата му дори е била погрешна! Залогът е бил поставен онлайн в лицензираният български букмейкър WINBET.

Може би се чудите кой е мачът и какъв е залогът……!

Мачът е този, между отборите на Шефилд Юнайтед и Манчестър Юнайтед, който бе и единственият двубой от неделната програма във Висшата Лига.

При резултат 2:0 в полза на Шефилд (52-ра минута), смелчагата поставя своят залог НА ЖИВО, а именно “Победа за Манчестър Юнайтед”. Сумата на залогът му е точно 1000лв, а коефициентът в този момент е 30!

В рамките на само 8 минути (между 72-та и 79-та) Манчестър Юнайтед успя да направи пълен обрат, което автоматично означаво драстичен спад в коефициента им за победа и АПЕТИТНО КЕШАУТ ПРЕДЛОЖЕНИЕ.

Смелчагата не се колебае много дълго и още в 81-та минута се възползва от СТРАХОТНОТО КЕШАУТ предложение и КЕШАУТВА умопомрачителните, за залог от само един мач – 25488,53лв.

Това е било най-правилното решение, защото в 90-тата минута Шефилд Юнайтед стигна до изравнително попадение за да фиксира крайното 3:3!

Невероятен мач, невероятна печалба, невероятен коефициент и невероятно добро КЕШАУТ предложение от WINBET!

Поздравления на този майстор на залозите на живо и му пожелаваме още по-големи печалби! Поздравления и за лицензираният български букмейкър WINBET, който постоянно надгражда и подобрява своята кешаут функция!

Ако и вие искате да се възползвате от огромните коефициенти и подобрените кешаут възможности на WINBET, може да се регистритате и да вземете 200% бонус за първия си депозит от следния линк.