БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Чинандега – Реал Естели 12.04.2020 | Прогноза

Домакин: 5.50 | Равен: 4.13 | Гост: 1.50

над 2.5 гола: 1.78 | под 2.5 гола: 1.92





Точно в полунощ в неделя наше време, Естадио ла Веранера ще отвори врати за сблъсъка между съставите на Чинандега и Реал Естели.

След двете поредни победи, Чинандега бяха свалени на земята от състава на Дирианген, като загубиха класически на Естадио Кацике. Съставът на Рейна Еспиноза заема последното място, даващо право на участие в плейофи, на точка пред 7-мия Ювентус Манагуа. Те са на цели 5 точки от петия Халапа, което прави задържането на заветното 6-то място основна цел за тях до края. Формата им е колеблива, а представянето непостоянно – в последните 5 мача раирано-червените имат 2 победи и 3 пораежния. У дома отборът изглежда стабилно с 3 победи в последните си 4 домакинства в лигата.

Гостите от Реал Естели са в лоша серия от 3 мача без успех, в които записаха 1 загуба и 2 равенства. Двубоят с Чинандега е важен за запазване на надеждите на отбора за титлата. Естели са краен шампион на Никарагуа ( взимайки напредвид Апертура и Клаусура ) цели 4 поредни години. За състава на Серхио Родригес е важно да се добере до второто място, тъй като то дава автоматично участие в полуфиналите на плейофната фаза на шампионата.

Важен мач и за двата отбора, тъй като се борят за класиране на места за плейофите. Гостите правят всичко възможно да се доберат до втората позиция в класирането, а Чинандега се надяват да задържат мястото си в шестицата. Не е изключено двубоят да се превърне в своеобразна генерална репетиция за евентуален четвъртфинален сблъсък между двата тима в плейофната фаза на шампионата. Домакините нямат победа над днешния си съперник в 4 поредни мача. Те допускат трудно голове у дома, а Естели записаха под 2.5 гола в мача в 4 от последните си 5 двубоя, което ме навежда на мисълта, че ще гледаме нискорезулатен двубой на Естадио ла Веранера.

 

Вероятен стартов състав за Чинандега: Каняте, Селедон, Родригес, Мелендес, Гомес, Алварадо, Еспиноса, Зунига, Алкасар, Бариос, Гутиерес

Вероятен стартов състав за Реал Естели: Марадиага, Росас, Айердис, Кихано, Гутиерес, Каско, Пас, Лопес, Акуня, Москера, Кастильо

Прогноза: Под 2.5 гола в мача

Коефициент: 1.92