БЕТ НОВИНИ

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

ПЪРВЕНСТВА И КУПИ

БОНУСИ И ПРОМОЦИИ

Сеонгнам – Инчеон Юнайтед ФК 17.05.2020 | Прогноза

Домакин: 2.18 | Равен: 3.15 | Гост: 3.55

над 2.5 гола: 2.45 | под 2.5 гола: 1.51





Седемкратният шампион на Южна Корея Сеонгнам посреща на своя Танчеон Спортс Комплекс състава на Инчеон Юнайтед в двубой от втори кръг на най-високото ниво на футбола в страната, а именно К-лига. Във втория кръг на шампионата на Южна Корея се срещат двама стари познайника – тимовете Сеонгнам и Инчеон Юнайтед се познават отлично от дългогодишното си съперничество в елита на страната. Последният директен двубой между двата отбора завърши с минимална победа на днешните гости – 1-0.

През миналя сезон домакините не успяха да влязат в плейофа и да защитят правото си на място елита. За 38 кръга те спечелиха 12 победи, записвайки и девет ремита, като вкараха средно по-малко от един гол на мач. Сезонът бе доста неуспешен, и в клуба се стремят да го забравят колкото е възможно по-скоро. В дебютния мач от настоящата кампания Сеонгнам лесно победиха Гуанжу като гост с 2-0. Тимът не е особено добър у дома напоследък, като загуби 3 от последните си 4 домакинства. Ян Донг-Хиен прави впечатление у тима на домакините, тъй като отбеляза срещу Гуанжу и бе сред най-добрите в двубоя.

Инчън Юнайтед завърши сезона в К-лига на крачка от зоната на изпадащите, моряците записаха 7 победи. В мача на откриването синьо-черните записаха нулево реми у дома с Тегу. Тимът на Лим Ван-Суп не е особено уверен далеч от дома, като спечели само 1 от последните си 5 гостувания.

Срещите между двата съперника се провеждат предпазливо, тъй като и двата тима залагат на своите защити, и рядко ставаме свидетели на голови зрелища. Домакините са фаворит на букмейкърите, и а фактът че играят у дома им дава леко предимство. Очаквам и двата отбора да си разменят попадения.

Вероятен стартов състав за Сеонгнам: Ким, Ли, Ен, Ан, Ли, Мун, Ли, Пак, Ли, Мун, Гун

Вероятен стартов състав за Инчеон: Ли, Ким, Янг, Ли, Биноза, Квак, Махази, Ким, Цзи, Мугоса, Ким

Прогноза: Гол/гол

Коефициент: 2.11